Кои сме ние

Бакалови Транс ООД е международна транспортна фирма, осигуряваща гъвкав, бърз и ефективен превоз на товари на територията на България и Европа.

Като фирма с дългогодишни традиции ние се радваме на заслужено доверие от страна на нашите дългогодишни и доволни клиенти, благодарение на нашата коректност, отговорност и точност при извършване на транспорта на техните стоки.

Фирмата разполага със собствени автомобили (влекачи и полуремаркета), отговарящи на екологичните стандарти ЕВРО 6, оборудвани с GPS системи за следене на товара и денонощно позициониране.

Всички автомобили са със сертификат за транспортна дейност и притежават застраховка „Отговорност на превозвача по шосе” по CMR конвеция за транспорта в България и ЕС.

При нас работят опитни и квалифицирани шофьори, на които можете изцяло да доверите вашите товари.

Непрестанно повишаваме качеството на предлаганите транспортни услуги, запазвайки най-доброто съотношение цена/качество.

Основна причина за успешния бизнес на Бакалови Транс е коректното и професионално отношение - чрез експертни индивидуални решения, предоставяни от нашите опитни и квалифицирани служители.

Ние няма да Ви разочароваме, доверете ни се!

АВТОПАРК

Бакалови Транс притежава и управлява над 30 съвременни авто-композиции за международен и вътрешен транспорт. Всички автомобили отговарят на последните изисквания за техническо оборудване. Това гарантира бърза доставка, безопасност за транспортираните стоки и постоянна информация за местоположението на Вашите товари. Специалистите ни ще намерят оптималните логистични решения за Вашите пратки. Всички наши превози са под покритието на Застраховка (Отговорност на превозвача) по Конвенция CMR.

Фирмата извършва транспорт на всякакви видове товари, включително ADR, от България до всички европейски дестинации и обратно, както и вътрешноевропейски превози между други страни от Европейския Съюз.

База

Бакалови Транс разполага със собствена гаражна площ от 6000 кв.м, разположена в региона на Пловдив, гр. Сопот – централна България, което позволява:

  • Удобен достъп до всяка точка на страната
  • Удобство за групиране на стоки за последващо транспортиране
  • Денонощна охрана и видео наблюдение
  • Налична специализирана техника за товаро – разтоварна дейност

На територията на гаража има складова база от 3000 кв.м, която предоставяме за нуждите на нашите клиенти, включваща ведомствена бензиностанция и автомивка.

Извънгаранционните поддръжки и ремонти се извършват в нашия автомобилен сервиз. Ремонтните халета са оборудвани със специализирана техника, където се осъществява ежедневна проверка, поддръжка и обслужване на всички МПС-та, собственост на дружеството.

Фирмата поддържа технически екип и мобилен сервиз, осигуряващи 24 часово сервизиране на територията на страната и съседните държави. Всичко това допринася за намаляване до минимум престоя на превозните средства, в следствие на технически аварии.